Fed up with Uscis delays

HTTPS error issue discussed here http://liten.be//2U35b

unable to view Small instance option when trying to launch the replica of current instance.

CORRECTING ERRORS IN First time rails 3.1 deployment to ec2

———>>in PRODUCTION <<<————

RAILS application:   404 not found

1)  ubuntu@ip-10-166-185-18:/var/www/capi_app$ sudo chown ubuntu                   /var/www/capi_app/

2) be sure to delete index file from app.

3) $ sudo chown ubuntu /var/www/capi_app/

4) $ sudo vi /etc/apache2/sites-available/capi_app

<VirtualHost *:80>

ServerName www.passionate4.net

DocumentRoot /var/www/capi_app/current/public

RailsEnv production

<Directory /var/www/capi_app/current/public>

Allow from all

Options -MultiViews

</Directory>

</VirtualHost>

5)  $ sudo vi /etc/apache2/sites-enabled/capi_app

<VirtualHost *:80>

ServerName www.passionate4.net

DocumentRoot /var/www/capi_app/current/public

RailsEnv production

<Directory /var/www/capi_app/current/public>

Allow from all

Options -MultiViews

</Directory>

</VirtualHost>

5) changed the routes file so  that on ‘localhost:300′ it immediately open app.

6) $ chmod u+rwx /var/www/capi_app/

$ chmod g+rwx /var/www/capi_app/

7)  $ chmod 500 -R /var/www/apps/capi_app/current/public

8)  $ sudo chmod 757 /var/www/apps/capi_app/

9)  $ sudo /etc/init.d/apache2 reload

——————————————–

Image(57)

checking the production log

ubuntu@ip-10-166-185-18:/var/www/capi_app$ tail -f /var/log/apache2/*

Image(58)

I tried to go into the log inside the production:

$ cd /var/www/capi_app/current/log

$ cat production.log

Image(59)

Image(60)

after i did config.assets.compile : true,  I again get this error

Image(61)

placed  this inside gem file’

group :production do

gem ‘therubyracer’

end

Apache error: Symbolic link not allowed or link target not accessible

deploy.rb

Image(29)

Image(30)

deployment works flaw less

Image(31)

Image(32)

Image(33)

Image(34)

$ sudo vi /etc/apache2/sites-available/capi_app

Image(35)

$ sudo vi /etc/apache2/sites-enabled/capi_app

Image(36)

Reloading apache  (I know capistrano will do the required reloading)

Image(37)

Relaxed the file permissions on the entire folder.

Image(38)

Image(39)

Error Log (Please click on the image to see clearly )

Image(40)

 

error log

You can see the output on the browser http://passionate4.net/

Your help is greatly appreciated!

unable to locate .htaccess pcfg_openfile


I wasn’t able to locate that particular file
 

Image(28)

Error log for passionate4.net

Error log for the question discussed on stack overflow  http://goo.gl/NQGS0

 

Image(23)

Image(24)

Image(25)

Image(26)

Image(27)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.